Támogatás

Amennyiben támogatni szeretné az oldalamat egy Logó/Link megjelenítéssel, akkor az alábbi segítséget tudom nyújtani önnek.

 

Logó – 1573 x 1573 pixel méretben
https://www.terjhazavandor.ro/wp-content/uploads/2018/10/terjhazavandorlogo.png

Logó – 1024 x 1024 pixel méretben
https://www.terjhazavandor.ro/wp-content/uploads/2018/10/terjhazavandorlogo-1024×1024.png

Logó – 300 x 300 pixel méretben
https://www.terjhazavandor.ro/wp-content/uploads/2018/10/terjhazavandorlogo-300×300.png

Logó – 150 x 150 pixel méretben
https://www.terjhazavandor.ro/wp-content/uploads/2018/10/terjhazavandorlogo-150×150.png

 

Animált logók
https://giphy.com/channel/molnarszabolcs91

 

Rss csatorna
https://www.terjhazavandor.ro/feed/

Ez utóbbit leginkább panzió tulajdonosok, hotelek és egyébb szállásadók figyelmébe ajánlom, akiknek van saját honlapjuk, de nincs lehetőségük, hogy időről-időre újdonságokkal töltsék fel azt. Miért? Mert az Rss csatorna segítségével megtudják jeleníteni a barangálosaimból származó cikkeket címmel, képpel és egy kis szöveggel együtt, így a vendégek időről-időre visszatérhetnek az adott honlapra, hogy egy kis, friss Erdéllyel töltődjenek fel és újra kedvet kapjanak egy erdélyi kiránduláshoz. És természetesen ez is ingyenes.

Ajánlott feed generátor: feed.mikle.com

 


Pénzbeli támogatás

 

Nem szeretném, ha azt gondolnák rólam, hogy mások pénzén szeretek kirándulni, ezért amit most írok, azt nem olvashatják sehol máshol, sose tettem közzé a Facebookom idővonalamon sem.

Úgy gondolom, hogy ez a weboldal a saját szabadidős tevékenységem, amelyet én kell finanszírozzak. Ugyanakkor az is tény, hogyha csak azt vesszük alapul, hogy mennyi pénzbe került a fotós felszerelésem fejlesztése, illetve mennyi benzinbe kerültek az utazásaim, amelyeket azért szerveztem, hogy fotózhassak, és itt nem számítom bele az étkezéseket és szállásokat sem, akkor is kijön, hogy egyetlen Térjhazavándor cikk elkészítésének költsége megközelítőleg 125 lejbe kerül ( 125  lej / 25 euró / 8.600 forint – 2019-ben, ugyanez 2023 elején már 390 lej / 80 euró / 30.000 forint). Tudom, nem kis összeg….

És akkor mindezt megtetőzöm azzal, hogy az így készült képeim egy jelentős részét elajándékozom a Pixabay profilom által, azaz ingyen letölthetőek kereskedelmi, újságírási vagy bármilyen más célra.

Na ez már pár közeli barátomnál is kiverte a biztosítékot, így engedve nekik, úgy döntöttem, hogy aktíválom a Pixabay profilom Kávé meghívás gombját. Ez annyit jelent, hogy akinek tetszenek a képeim, az PayPal adomány formájában fejezheti ki köszönetét.

Tehát aki ily módon is szeretne támogatni engem, az megteheti a következő linkre kattintva: http://bit.ly/m-sz-letoltes