Kutyás-macskás térkép

Bár Erdélyben kirándulni nem kis szervezési feladat, de még ezenfelül is komplikációkat okozhat, ha a kiskedvencünket is magunkat hoznánk. A kutyák-macskák utazás szabályairól a következő linken olvashatnak: Utazás kedvtelésből tartott állatokkal az EU-ban

Amint pedig mindenképp ajánlok, hogy az oltásokkal, gyógyszerekkel legyünk napirenden, mert Erdélyben sok a kullancs és a hasmenést okozó bacilusok vándorlelkek, akik állatról-állatra járnak.

És ezzel körülbelül ki is merül az a rész, amelyre utazás előtt felkészülhetünk. Reméljük a legjobbakat, és problémamentes lesz az utazás, de ha nem, akkor itt egy térkép, amely nagy segítség lehet a gyors döntések pillanatában.

A térképnek három fő része van. Sürgösségi szolgálatot teljesítő helyek, menhelyek és egyébb Facebook oldalak, illetve helyi Facebook csoportok, amelyek egy emberként fognak össze, ha elveszne az állatunk az utazás alatt. Amennyiben rákattintuk egy adott pöttyre, akkor a hozzá tartozó Facebook link jelenik meg. Mivel a legtöbb oldalnak/csoportnak nincs pontos címe, ezért az én ikonjaim is csak tájékoztató jellegűek, nem mindig mutatnak pontos postacímre.

 

Hasznosnak találta az erdélyi kirándulásokat segítő kutyás-macskás térképem?

Ha igen, akkor most segíthet egy megosztással abban, hogy másoknak is gördülékenyebb legyen a kirándulásuk. Köszönettel M. Sz.!