Erdély térkép

Szeretne Erdélyben kirándulni és már van szállás is, csak az a nagy kérdés, hogy mit volna jó megnézni az a röpke vakáció alatt?  Jó lenne úgy megtervezni a kirándulást, hogy akkor se érje meglepetés, ha fele idő alatt esik?

Akkor talán tudok segíteni ebben. Az alábbi térképen Erdély azon különlegességei láthatóak, amelyeket én magam már meglátogattam, lefotóztam és amelyekről bejegyzést is írtam ezen az oldalon.

 

A térkép fő felosztásai:

Várak, kastélyok
Erődtemplomok, templomok
Különleges helyek
Kilátók, magaslati pontok, természeti helyek
Folyók, tavak, vízesések
Programok
Múzeumok, Emlékhelyek
Települések

 

Minden kategória külön színnel van jelölve és egyesével ki-be lehet kapcsolni a láthatóságát (a bal felső sarokban levő ikonra kattintva). És minden egyes, a térképen szereplő ikonra kattintva megjelenik a link, amelyen elérhető a cikkem, benne belépők, programok, hivatalos weboldalak és egyébb hasznos infókkal. A térkép egész ablakos linkje: google.com/maps

És mivel első erdélyi utunk során gyakran esik meg, hogy azt sem tudjuk, hogy hol kezdjük, készítettem egy Erdélyi látnivalók toplistája összegzést. Fogadják szeretettel ezt is!

 

 

 

Hasznosnak találta az erdélyi kirándulásokat segítő térképem?

Ha igen, akkor most segíthet egy megosztással abban, hogy másoknak is élményekben gazdag legyen a kirándulásuk. Köszönettel M. Sz.!